Ограничување на сообраќајот поради штрајк на грчките железници

Од 9 до 12 јули 2016 година возовите со број 335/334 ќе се обраќаат само до и од станицата Гевгелија. а патниците нема да бидат превезувани со автобус до крајната станица.

ИНФО
Информации за цената на железничките карти може да се добие на адреса:
е-маил: mztransportad@mt.net.mk
Телефон: 0038923227903
Телефон: 0038922449610
Адреса: Jordan Mijallkov 50b
ПАРТНЕРИ
EUROFIMA
RNE
UIC
CER
SERG