Развојот на Евро - Балканските железнички коридори
Во среда и четврток на 26 и 27 Ноември 2014 година   директорот на ЈП Македонски Железници Инфраструктура – Скопје, Ирфан Асани и другите учесници на регионалната железничка конференција на тема Развојот на Евро - Балканските  железнички коридори ќе одржат прес конференција на која ќе информираат околу развојот на Коридорите 8 и 10 во железничкиот дел . 

Пред прес конференцијата во 11. 20 часот снимателите можат да снимат инсерти од конференцијата Покануваме новинари, сниматели и фоторепортери да го проследат настанот
ИНФО
Информации за цената на железничките карти може да се добие на адреса:
е-маил: mztransportad@mt.net.mk
Телефон: 0038923227903
Телефон: 0038922449610
Адреса: Jordan Mijallkov 50b
ПАРТНЕРИ
EUROFIMA
RNE
UIC
CER
SERG