LAJMËRIM
LAJMËRIM
Sot, më datë 09.03.2012, punonjësve të NP Hekurudhat e Maqedonisë-Infrastruktura, i’u është kaluar rroga e muajit janar, siç deklaroi drejtori i përgjithshëm i ndërrmarrjes z.Irfan Hasani, në deklaratën e tij të dhënë për mediat me 6 mars.

Punonjësit në ndërmarrje, të cilët treguan mirëkuptim për situatën e ndodhur gjatë ditës së djeshme dhe të sotme, normalisht i kryen detyrat e tyre të përditshme.

NP Hekurudhat e Maqedonisë-Infrastruktura

INFO
Informata mbi çmimin e biletave hekurudhore mund të merret në:
e-mail: mztransportad@mt.net.mk
Telefon: 00389 2 324 8701
PARTNERËT
EUROFIMA
RNE
UIC
CER
SERG