Zhvillimi i korridoreve hekurudhore të Europës dhe Ballkanit”
Ditën e mërkurë dhe te enjte me 26 dhe 27 Nëntor 2014 drejtori i Ndërmarrjes publike Hekurudhat e Maqedonisë -Infrastruktura Shkup, Irfan Asani dhe pjesmarrësit tjerë në konferencën rajonale hekurudhore me temë: „ Zhvillimi i  korridoreve hekurudhore të  Europës dhe Ballkanit”do të mbajnë pres konferencë në Hotelin Ineks Gorica në Ohër në të cilën do të folin rreth zhvillimit të Korridoreve 8 dhe 10 në pjesën hekurudhore.   

 Para pres konferencës  në ora 11.20 xhiruesit mund të marrin pamje nga konferenca  ftojmë  përfaqësuesit e mediave (gazetarë, fotoreporterë dhe kameramanë) që të ndjekin ngjarjen.
INFO
Informata mbi çmimin e biletave hekurudhore mund të merret në:
e-mail: mztransportad@mt.net.mk
Telefon: 00389 2 324 8701
PARTNERËT
EUROFIMA
RNE
UIC
CER
SERG