Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë e Shqipërisë, prioritet i dy qeverive
Në vitin 2020 Maqedonia dhe Bullgaria lidhen përmes linjës hekurudhore
ПУШТЕН ВО РАБОТА МУЛТИМОДАЛЕН ЦАРИНСКИ ТЕРМИНАЛ СКОПЈЕ - ТОВАРНА
Stacioni hekurudhor Prilep
Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve
Asani: Maqedonia është udhëkryq i dy korridoreve panevropiane 8 dhe 10
Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë dhe Shqiperisë, prioritet i dy shteteve
Hekurudhat Japoneze, model për zhvillimin e Hekurudhave të Maqedonisë
Konferencë ndërkombëtare për dërgesa të posaçme në trafikun hekurudhor
Ndërtimi hekurudhor në Korridorin VIII
Asani viziton panairin për Hekurudhat në Berlin
Stacioni hekurudhor në Shkup nga Maj.2015 me pamje të re
Vizitë e Hekrudhës gjatë përpunimit Miravci-Smovica
Marëveshje Bahkëpunimi ndërmjet Hekurudhave të Maqedonisë-Infrastruktura dhe Hekurudhave të Kosovës
Kolosekë, Ura, Stanica, Tunele
Fotografi të vjetra - Kolosek të ngushtë
Fotografi të vjetra - Kolosek normal
INFO
Informata mbi çmimin e biletave hekurudhore mund të merret në:
e-mail: mztransportad@mt.net.mk
Telefon: 00389 2 324 8701
PARTNERËT
EUROFIMA
RNE
UIC
CER
SERG